bg

logo slep sluzba beograd

Auto prevoznička radnja
ŽELJKO PETROVIĆ

"DRUG NA DRUMU"

Šlep služba Beograd - Autoprevoznička radnja Željko Petrović je uspešna i dinamična kompanija koja već dugi niz godina vrši transport putničkih vozila, kombija, manjih teretnih vozila (do 12000kg), motocikala, traktora, čamaca i mnogih drugih plovnih objekata na teritoriji Srbije i inostranstvu.

Ciljevi kompanije su da unapredimo naš odnos sa klijentima u toj meri da vaše potrebe budu u potpunosti ispunjene prilikom korišćenja naših usluga.  Rast našeg poslovanja i zadovoljni klijenti, među kojima je veliki broj auto kuća, potvrđuju naš profesionalizam i privrženost kvalitetu usluge koju pružamo.

Kako je naša kompanija u velikoj meri posvećena korisnicima i njihovim potrebama. Shodno tome na sajtu postoji odeljak Kontakt preko kojeg nam možete pisati o svojim utiscima ako ste korisnik neke od naših usluga. Ako bi da koristite naše usluge ali niste sigurni da li smo mi najbolji izbor za vaše potrebe. Pored toga očekujemo da nam pišete o mogućim idejama, predlozima ili možda kritikama koje imate na nas ili na naše usluge. Jedino tako, uz vašu pomoć, uspećemo da još više popravimo i unapredimo kvalitet našeg poslovanja. Na svaki vaš kontakt biće odgovoreno u najkraćem mogućem roku.

scroll to top